Bármilyen kérdés esetén, hívjon minket bizalommal

+36 70 6777199

Design kerítések és korlátok

Lemezek lézervágása

10mm profilvastagságig, 1500×3000mm táblaméretig

Élhajlítás

max 3000mm hosszban,
max 4mm lemezvastagságig,
maximális hajlítási szög 125 fok

Design korlátok

Cső és zártszelvény vágás

Csövek: 20-120mm profilméretig, és 6000mm vágható hosszúságig

"Profi, megbízható cèg. A megrendelés elött teljes körűen tájékoztattak a különböző elérhető megoldásokról. A megrendelt korlát a vállalt időpontra valamint az elvárt minőségben elkészült és felszerelésre került."
Kuti Ákos, Balatonfüred

"Tisztelt Ügyvezető Úr!
Ezúton szeretnénk megköszönni a pontos,és gyönyörű munkájukat.
Különös képpen a kivitelezést mint például a hegesztést, amit nem lehet észrevenni összeillesztéseknél. A felületek is szépek, festés egyenletes.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a cégüket! Az esetleges további munkálatok során, reméljük, hogy számíthatunk önökre!"
Knolmayer József, Márkó

"Rugalmas, becsületes, igazi szakember, aki ötleteivel a megoldást kereste, amikor elakadtunk. Szívesen ajánljuk! Mi is újból őket választanánk."
Gábor és Anna, Balatonalmádi

"Hosszas keresgélés után találtam meg a Fiberlaser kft-t akik végre megvalósították egy megbeszélés után,hogy olyan kaput alkottak amit elképzeltem.
Ráadásul nagyon jó ötleteik is vannak, nem tudtam például, hogy milyen kerítést szeretnék, de ők kitűnő gondolatokkal támogattak. A munkájuk minősége is kitűnő volt.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek."
Vastag Tibor, Budapest

"A kerítés kiválasztásának szempontja ár-érték arányát tartottuk szem előtt. Nagyon sok kerítést tekintettünk meg, de a legtöbb gyártó, a lakhelyünk távolsága miatt nem vállalta. Véletlen akadtunk az interneten a Fiber Laser Kft-re! Felvettük a kft-vel a kapcsolatot és mindenben készségesen álltak rendelkezésünkre! A tervezéstől a kivitelezésig precíz, pontos, rugalmas munkát végeztek. Amit külön kiemelnék a gyártás fázisairól kapott információkról, kedves udvarias kiszolgálásról és ezen felül Ők kedveskedtek nekünk ajándékkal! Az általuk forgalmazott kerítés nagyon szép, precíz méretek, tökéletes munka.
A kerítést beépítő munkatársak kedvesek, mindenre vigyáznak, tisztán és precízen dolgoznak. Minden elismerésem övék.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
Hódi István, Szeged